Mode

Vrouwelijk en classy in de zomermode van 2011

De zomermode van 2011 wordt bijzonder opvallend en veelzijdig. Hou je vast voor felle kleuren en sexy kanten kleedjes. Fluorescerende kleuren doen het zeer goed deze zomer. Geel, groen en fuchsia zijn zeker van de partij in de zomercollecties. Kant is ook terug van weggeweest om een sexy touch te geven aan je outfit.

Rokken en jurken zijn deze zomer ofwel superlang ofwel superkort. Sla dus alvast van elk een exemplaar in. Goed nieuws ook voor de vrouwenvoet, want hoge hakken zijn geen ‘must’ meer. Gedaan dus met pijnlijke voeten, want ook platte schoenen kunnen weer.

Juwelen hoeven niet meer overweldigend groot te zijn. Een verfijnde lange ketting met een geraffineerde bedel zal deze zomer beter gesmaakt worden. De mode is over het algemeen een stuk verfijnder en vooral vrouwelijker. De vrouw van 2011 is vooral classy, zeer vrouwelijk en een tikkeltje ondeugend. Een beetje huid af en toe is dus zeker toegestaan. De silhouetten worden dus ook weer een stuk vrouwelijker en doen denken aan de trends van de jaren 50 en 60. Rondingen zullen daarbij prachtig geaccentueerd worden.

Opvallen is deze zomer de trend, op een verfijnde sexy manier en te laten zien wat je in huis hebt zonder er te hard de nadruk op te leggen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *