Mode

Top 10 kleuren voor 2011

De top 10 modekleuren voor 2011 zijn het beste te omschrijven als bont en exotisch. Felle kleuren en allerhande prints zijn de grote eyecatcher van elke collectie van 2011. De top 10 modekleuren zijn dan ook intens, overdadig en zonovergoten. Maar ook zwart en wit doen het deze zomer goed en nemen zeker een belangrijke plaats in de top 10 modekleuren in. Pastel is duidelijk verdwenen al is er wel wat afgebleekt spijkergoed te zien op de catwalks.

Wie mee wil zijn met de modetrends van 2011 kiest voor één van de volgende top 10 modekleuren of combinaties: smetteloos wit, kamperfoelie-roze, koraalrood, knaloranje, groenblauw, olijfgroen, curaçao blauw, limoengeel, smaragdgroen en naturel tinten. Wanneer deze kleuren dan nog eens voorkomen in hippe prints zoals streepjesmotieven, cirkels en lijnen anno 1970, dierenprints, bloemen en vlindertekeningen met een vleugje Alice in wonderland ben je verzekerd van een hippe en modebewuste outfit.

De top 10 modekleuren zullen deze zomer opfleuren en overgieten met een sausje fantasie en magie. Geen combinatie is te gek, geen motief te gewaagd en het geheel straalt zomer en vrolijkheid uit met een vleugje retro. Maar ook voor diegene die het allemaal liever wat soberder houden, zijn de mogelijkheden eindeloos. Want een witte of zwarte broek of rok gecombineerd met een wat fleurigere bloes behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *