Mode

Rokken voor 2011: de trends

2011 is het jaar van de lange rokken en dat zul je gemerkt hebben. Op de catwalks paraderen de modellen in kokerrokken, kuitrokken en cirkelrokken, allemaal met een lengte die zeker tot onder de knie komt. De leggings die vorig jaar nog hip en trendy waren, zijn nu uit den boze en mogen dit jaar opgeborgen worden. Rokken anno 2011 zijn lang, maar zeker niet minder verleidelijk of elegant dan de minirok die vorig jaar het must have kledingstuk was.

Een voordeel van de nieuwe trends is het leeftijdloze karakter van de knielengte of alles wat nog langer is. Waar een mini-jurkje en blote benen misschien niet meer voor elke leeftijd even gepast zijn, kan de lange rok voor iedereen. Leeftijd, lichaamsbouw, stijl, … voor iedere vrouw is er wel een lange rok te vinden die flatteert.

Wie toch een minirok verkiest, kan deze nog vinden onder de rokken van 2011, maar als je deze keuze maakt, moet je er wel gewoon voor gaan. De combinatie met een legging kan anno 2011 echt niet als je mee wilt zijn met de laatste mode. Wie mini wil toont bloot.

Voor alle anderen zijn de lange rokken er in ontelbare modellen, kleuren en motieven. Een kokerrok voor slanke heupen, een kuitrok anno jaren ’30, een cirkelrok om te combineren met hoge hakken of een enkelrok met sandalen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *