Mode

De top 10 beste winkelsteden ter wereld

Wat is er nu leuker dan een hele dag winkelen. Kan jij niet weerstaan aan de lokroep van een leuke winkel of een gezellig marktje? Dan is één van de volgende winkelsteden misschien iets voor jou.

Je kan naar Londen gaan waar je Harrods of één van de trendy winkeltjes op Covent Garden kan bezoeken. In de modestad Parijs mag je de boetieks van Yves Saint Laurent, Louis Vitton en Chanel niet missen. Net zoals de winkels op de Champs Elysée of de befaamde warenhuizen Galeries Lafayette en Printemps. In Italië is Milaan de place to be op het gebied van mode met grote winkels van Versace, Armani en andere bekende modemerken. Kies je voor het Marokkaanse Marrakech dan kan je verdwalen in één van de mooiste soeks ter wereld. Het is een echt walhalla voor wie van kleding, lederwaren, juwelen, tapijten en kunst houdt aan zeer voordelige prijzen. Gaat je smaak eerder uit naar moderne designstukken dan kies je beter voor Kopenhagen waar je zowel op het gebied van interieur als mode volledig aan je trekken zal komen.

Uiteraard mogen ook New York, Los Angeles, Hongkong, Bangkok en Buenos Aires niet ontbreken. In New York moet je 5th Avenue gezien hebben met de bekende warenhuizen Tiffany’s, Macy’s en Bloomingdales. Kies je voor Los Angeles dan waan je je een echte Holywoodster tijdens het winkelen. Hongkong en Bangkok zijn dan weer de populairste winkelsteden in Azië. Je vindt er grote winkelcentra maar ook gezellige en kleurrijke markten. Bovendien zijn de prijzen er relatief laag dus je kan je er volledig laten gaan. Ten slotte kan je nog kiezen voor de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Hier kan je bij Armani of Cartier luxueus shoppen aan een betaalbare prijs of mooie lederwaren aan een prijsje op de kop tikken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *