Mode

De kleur van je beha verraadt wie je bent in bed

Deze opmerkelijke en tot de verbeelding sprekende uitspraak komt er naar aanleiding van een Brits onderzoek. Hoewel het beslist geen exacte wetenschap is, willen we je de uitkomst niet weerhouden.

Psychologen concludeerden namelijk dat de kleur van je beha, of je lingerie in het algemeen, veel vertelt over je persoonlijkheid. Sterker nog, het onthult zelfs wat voor minnares je bent. Vrouwen, opgelet, lees snel verder zodat je zeker niet de verkeerde signalen uitzendt!

Experte Donna Dawson was nauw betrokken bij het onderzoek en licht haar stelling toe door de verschillende kleurtypes te bespreken. ‘Tegenwoordig kiest 72% van de Britse vrouwen voor een vleeskleurig of “nude” lingeriesetje. In de eerste plaats heeft dit te maken met ubervrouwen Eva Mendes en Katy Perry die beiden toegaven verzot te zijn op dit kleurtje. Echter schuilt er een onderliggende reden achter de kleurkeuze. Vrouwen die vleeskleurige lingerie dragen staan doorgaans met beide voeten op de grond, zijn open en houden van het natuurlijke.’

Kies je daarentegen voor een rode beha dan ben je, rara, passioneel van aard, energiek en weet je doorgaans altijd wat je wilt en kom je daar ook graag voor uit! De kleur rood lokt gevoelens uit van opwinding en vitaliteit. Ideaal dus voor een spannende avond! Roze staat voor een zachtere persoonlijkheid, een romantische ziel die zoekt naar genegenheid. Dit sensuele en vrouwelijke type voelt zich zelfzeker en sexy, maar zal niet vaak initiatief tonen. Zwarte lingerie is weggelegd voor de pittige vrouw die haar zwoele kant niet kan en wil verbergen. Alles behalve saai dus! We denken hierbij aan het Angelina Jolie type, krachtige persoonlijkheid, intrigerend, een beetje ondeugend en passioneel erbovenop. Wit zou dan nog steeds voor het “pure” staan. Deze kleur wordt algemeen genomen vaker gekozen door vrouwen met een mindere mate aan ervaring, die nog steeds in het onschuldige geloven, maar vaak toch leergierig zijn in bed.

Doe de test! Welke kleur beha draag jij nu?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *