Mode

De badmode voor 2011

De badmode voor 2011 is vrouwelijk, sensueel, gedurfd, maar bovenal elegant. Wie deze zomer meedoet met de trends zal meerdere hoofden doen omdraaien. Maar hoewel uiterst sensueel zijn de bikini’s en badpakken van 2011 nooit ordinair.

Het meest opvallende zijn misschien de string bikini’s. Een klein triangeltopje dat in de nek wordt vastgemaakt en een string met twee strikjes op de heupen vormen samen dit uiterst sexy setje. Dit stukje badmode 2011 is er voor de zelfzekere dames die geen moeite hebben om wat bloot te laten zien.

Naast de kleine bikini kent de badmode van 2011 ook badpakken waarbij de invloed van lingerie overduidelijk aanwezig is. Satijnen stofjes, kanten afwerking, … de wereld van lingerie en badmode komt steeds dichter bij elkaar. Een tikkeltje uitdagend zijn de badpakken met bondage banden. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen met smalle en minder smalle straps en zullen vooral gezien worden in jet-set badplaatsen.

Ook de cut out badpakken zijn terug te vinden in de badmode 2011. Deze badpakken laten op onverwachte plaatsen stukjes huid bloot en worden vooral gekenmerkt door hun speelsheid en creativiteit. One sholder badpakken en bandeau topjes zijn weer helemaal in, net zoals de retro look.

Ten slotte is de badmode 2011 een heuse mix en match trend. Alles kan met elkaar gecombineerd worden ongeacht kleur of materiaal.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *