Mode

Blijf op de hoogte van lingerie trends

Bent u op de hoogte van de laatste lingerie trends of heeft u het soms moeilijk om alles op de voet te blijven volgen? Geen nood, want we werpen hier een blik op de voornaamste lingerie trends voor 2011.

De lingerie voor de lente en de zomer van 2011 zal vooral gedomineerd worden door een breed kleurenpallet. Vroeger werd voor ondergoed meestal egaal wit of zwart gekozen, maar dat is stilaan verleden tijd. Vandaag mag ook het ondergoed veel kleur bevatten. Daarmee volgen de lingerietrends eigenlijk de andere kledingtrends. Ook aspecten van glitter en glamour worden weer populair. Dan hebben we het vooral over luxueuze materialen zoals zijde.

Wie dus van frivole kleuren houdt, zal zich kunnen uitleven in de komende zomer. Bovendien worden ook doorzichtige jurken populair als zomeroutfit. Samen met felgekleurd ondergoed, zorgt dit voor een geslaagde (en pikante) combinatie. Deze lingerie trend in de richting van meer gedurfde stijlen, vinden we ook terug in het feit dat er weer volop negligés met laag uitgesneden decolletés zullen worden gedragen.

In 2011 staan dus vooral de woorden “kleur”, “glamour” en “sexy” centraal. Laat u echter niet alleen leiden door wat er op de catwalks verschijnt. Durf ook vertrouwen op uw eigen smaak en kies enkel voor ondergoed waar u zichzelf goed bij voelt.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *