Mode

Belangrijke elementen voor een warme winter 2007 look

Belangrijke elementen voor een warme winter 2007 look

Hier volgenen enkele nieuwe trends die we de laatste tijd duidelijk merkten op de catwalks. We geven je enkele tips om dezelfde look te maken en je zo ook je eigen warme winter look aan te meten.

Fris gezicht
Een moderne en zeer feministische herinterpretatie van de minimalistische trend van de 1990’s. gebruik half mattende cosmetica om een gladde, egale, fluweelachtige huid te bekomen. Vermijd pannekoek make-up: verspreid een klein beetje foundation en poeder de huid met transparante poeder.
Laat lippen en wangen natuurlijk, bijna zonder opmaak. Subtiel kan je met de ogen spelen, bijvoorbeeld verlengende en krullende mascara voor een romantisch effect. Volume aanbrengen met mascara is hier niet nodig. Verlicht zachtjes de wangen om de huid perfect te laten overkomen. Op die manier zal je met niet al te veel zichtbare make-up een perfecte afwerking kunnen bekomen.

Rode accenten
Alle tinten van rood startend bij mandarijn tinten tot diepe, kers en druif rode kleuren waren op vele catwalks op te merken. Dus een rood element is eigenlijk een verplichting.
Meestal werd het gebruikt op de modellen hun lippen, maar soms, vooral samen met zwart was het gebruikt op de oogleden.

Gouden accent
Hoe kon het ook anders, al die zware gouden accessoires moesten ook terug komen in de make-up. Gouden oogleden of gouden accenten in de binnen hoek van de ogen is de simpelste aanpak voor onze winter make-up. Ga voor warm goud en koperen tinten.

Gewaagde wenkbrauwen
Een dramatische lijn van zwaar benadrukte wenkbrauwen is een van de belangrijkste elementen van onze warme winter look.

Zwart-wit composities
Contrastrijke, gewaagde combinaties van zwart en wit in een grafische, redelijk simpele vorm, zonder andere kleurrijke elementen geeft je een extravagante en moderne look.

Eyeliner
Klassieke lijnen op de oogleden zijn zeer goed tijdens dit winter seizoen. Dit is duidelijk geïnspireerd door Brigitte Bardot haar 1960’s look, die bestond uit lichte oog schaduw en donkere eyeliner op de oogleden.

Metalische gloei
Gewaagde kleuren in een metallic versie komen terug op: heldere pruim tinten op Gucci’s en Dior’s shows en mindernacht blauw op versace’s show. Zo een gewaagde look zou afgewerkt moeten worden met een perfect egale huid en naakte lippen, met een beetje transparante gloss erop. In deze look is het beter om pastel tinten van lipgloss te vermijden, laat je ogen voor zich spreken.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *