Voeding

Afslanken dankzij de citroensapkuur

Op zoek naar een afvalkuur om die laatste kilo’s kwijt te spelen? Ooit al gehoord van de populaire citroensapkuur? Kun je echt afslanken door citroensap te drinken? Lees verder om meer te weten te komen over het afvallen dankzij citroensap.

De citroensapkuur is bijzonder populair in Hollywood en staat bekend als een veilige en gemakkelijke methode om van overtollige kilo’s verlost te geraken. Volgens dietisten heeft citroensap een aantal interessante effecten voor zij die graag een aantal kilo’s zouden willen verliezen. Citroensap is eerst en vooral een ontgifter. Het zou je lichaam zuiveren door schadelijke stoffen te verwijderen en de verbranding van vetten bevorderen. Zo zou het sap de spijsvertering versnellen en zouden de stoffen worden verwijderd die de vertering vertragen. Hierdoor kan je dus vermageren.

In citroenen zit daarnaast ook de stof pectine. Deze stof zorgt ervoor dat je hongergevoel verdwijnt. Ook dit kan je helpen in de strijd tegen de kilo’s. Citroenen zitten daarnaast ook vol van vitamine C en zijn dus zeer gezond. Ze houden ook je bloedsuikerspiegel laag en constant. Het kan dus alvast geen kwaad het dieet eens uit te proberen. Voeg voortaan een beetje citroensap toe in je drankjes en zoek gerechten waar citroensap bij past. Het is een kleine moeite, maar zeker het proberen waard!

Reacties uitgeschakeld voor Afslanken dankzij de citroensapkuur