Beweging

Hoe ver gaat u voor een platte buik?

U kan als een gek buikspieroefeningen beginnen doen en u dag in dag uit beginnen afbeulen om een platte buik te krijgen. Buikspieroefeningen kunnen helpen om een platte buik te krijgen, maar zijn niet de enige of meest geschikte methode om van uw bol buikje een wasbord te maken. Naast fysieke training zijn er enkele aanpassingen in uw levensstijl nodig om de weg naar succes te vergemakkelijken.

Ga met de trap en niet met de lift als het niet nodig is. profiteer van de mooie dagen om wandelingen of fietstochtjes te organiseren. het zijn heel effectieve manieren om overtollig vet te verbranden, zonder dat u zich er compleet voor in het zweet moet werken en het werkt om tot een platte buik te komen. bovendien geeft een stevige wandeling of een flinke fietstocht een goede impuls aan uw metabolisme dat tijdens de winter wat \’vertraging\’ kan hebben opgelopen.

Als u lange dagen achter uw bureau doorbrengt, probeer dan af en toe uw buikspieren even aan te spannen. niemand zal het merken, maar ondertussen stimuleert u ze nog eens extra, en zet u weer een stap verder op de weg naar een platte buik.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *