Beweging

Cardio striptease, de nieuwe rage in de aerobics zaal

De beste dieet tips vind je bij 101 Dieet tips!

Cardio striptease of cardio sensual is de nieuwste rage in de aerobics zaal. Hoewel de naam je aan strippen laat denken, gaat het bij de cardio lessen vooral om de bewegingen die je maakt. De bewegingen zijn afkomstig van de striptease wereld en zorgen ervoor dat cardio striptease een plezante workout is, waar je toch wel wat lef voor moet hebben. Je zal dus veel ronddraaien met je lichaam en je heupen, dit zorgt ervoor dat je billen en buikspieren goed getraind worden.

Cardio striptease is een intensieve manier van dansen, je ganse lichaam moet constant bewegen en al je spieren worden gebruikt. Je krijgt er meer kracht door, wordt leniger, maar bij cardio striptease draait het niet enkel om de aerobics. Door je sensueel te bewegen, krijg je ook meer zelfvertrouwen. Je laat je tijdens de lessen volledig gaan en je gaat op een andere manier naar jezelf kijken. Bij bepaalde manieren moet je ook je eigen lichaam aanraken op een sensuele manier. Je leert een mooie rechte houding aan te houden, je rug recht, je schouders ontspannen en je borst vooruit. Je wordt je beter bewust van je lichaam en zal ook veel meer zelfzekerheid uitstralen.

Vaak worden er ook verschillende attributen zoals sjaaltjes, hoedjes en dassen gebruikt om het net dat ietsje echter te laten lijken. De lessen zijn vooral suggestief, maar niemand verbied je om thuis nog eens alles uit te oefenen.

Cardio striptease is populair geworden in Amerika door bekendheden zoals Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt, Kirsten Dunst en Carmen Electra. Carmen bracht zelfs haar eigen Cardio strip dvd uit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *