Beauty

Zwoele parfums voor zwoele avonden

Parfums bestaan letterlijk in de meest uiteenlopende geuren en kleuren. Sommige mensen laten zich leiden door de vorm van een flacon of een reclamecampagne bij het maken van een keuze, maar anderen omschrijven eerst het parfum dat ze zoeken. Een van de meest genoemde stijlen is dan “zwoele parfums”. Maar wat is dat, een zwoel parfum?

Zwoele parfums zijn aan de zware kant. Dat wil zeggen dat ze geen lichte, frisse geur verspreiden, maar eerder een zware en dominante geur nalaten. Het zijn parfums die men vooral ruikt als men dicht bij iemand staat. Tijdens het kussen bijvoorbeeld. Het zijn parfums waarmee men kan uitdagen en verleiden.

Voor andere mensen zijn zwoele parfums in de eerste plaats de parfums die men draagt tijdens de zwoele zomermaanden. Vaak gaat het om zoete geuren. Mogelijke ingrediënten zijn vanille, benzoë, patchoeli en amber. Ook sambacjasmijn, fresia of osmanthus kunnen bijdragen aan het creëren van een zwoel aroma.

De mogelijkheden zijn eindeloos en uiteraard zal vooral uw eigen smaak een hoofdrol spelen in het maken van de keuze. Als u parfumzaak binnenstapt en vraagt naar zwoele parfums, zal men u zeker een aantal opties kunnen voorstellen. Dan is het enkel nog testen geblazen!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *