Beauty

Wenkbrauwen epileren voor een frisse look

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel welke uitstraling uw gezicht heeft. Een goede vorm kan veel goed doen voor uw gezicht. Wenkbrauwen epileren kan extra aandacht naar de ogen brengen en geeft uw gezicht een open uitdrukking. Een jongere look is meestal het resultaat.

Bovendien kost het geen stukken van mensen om wenkbrauwen te epileren. Maar het resultaat mag er wel zijn. Het is gewoon belangrijk om te weten hoe u eraan moet beginnen. Ontsmet om te beginnen de huid rond uw wenkbrauwen eerst grondig en desinfecteer ook het pincet. Zorg ervoor dat u goed licht hebt, bij voorkeur daglicht. Als het licht in uw badkamer niet voldoende is, kunt u met een handspiegeltje voor het raam gaan staan.

Maar wat is nu de beste vorm? Wel, in de eerste plaats is dat afhankelijk van uw gezicht. De perfecte vorm tekenen vindt u door een potlood voor het puntje van de neus en het midden van uw oog te houden. Op dit punt is de boog het hoogst. Hoe lang de wenkbrauw moet worden, kunt u meten door een potlood te plaatsen voor het puntje van de neus langs het einde van de ooghoek. Ga vooral voorzichtig te werk bij het epileren van wenkbrauwen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *