Beauty

Voorbeelden van gelnagels

Je weet misschien al wat gelnagels zijn, maar voor diegenen die nog vragend voor zich uit zitten te kijken: bij gelnagels wordt gel op je nagelbed of de top van je nagel aangebracht, wat vervolgens onder een UV-lamp wordt uitgehard. Het resultaat heeft veel weg van acrylnagels, al zijn gelnagels een stuk soepeler. Ze zijn dus heel wat beter bestand tegen schokken. Bovendien is het zo dat deze nagels veel minder geur verspreiden tijdens het uitharden onder de UV-lampen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat veel mensen resoluut voor gelnagels kiezen, als ze de keuze hebben tussen gelnagels en acrylnagels.

Gelnagels kunnen op de meest uiteenlopende manieren worden afgewerkt. De aangebrachte gel kan transparant zijn of in een egale kleur zijn afgewerkt. Ook meerkleurige vullingen en allerhande motieven zijn mogelijkheden. Ook wat de vorm van gelnagels betreft, kan je je creativiteit de vrije loop laten: lang of kort, rond of puntig en zelfs rechthoekig: als je het kan bedenken is het meestal wel mogelijk.

Je bent ondertussen vast nieuwsgierig naar enkele voorbeelden van gelnagels. Dan ben je naar het juiste plekje in cyberspace gekomen, want hier vind je verschillende voorbeelden van nagels, die jouw inspiratie alvast aan het werk zullen zetten.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *