Beauty

Met slanke benen de zomer in

Het kost veel tijd en energie om mooie en slanke benen te krijgen. Leer uzelf om rustig te blijven als het even tegen zit en hou uw doel op de lange termijn in gedachten. Als u het rustig opbouwt zijn de veranderingen blijvend en voor uw gevoel is het dan ook veel minder werk.

Hoe meer cardiovasculaire training (training die als doel heeft het hartritme te verhogen), hoe meer calorieën uw lichaam kan verbranden. Dit hoeven helemaal geen ingewikkelde oefeningen te zijn, zolang u ze maar frequent doet en volhoudt. Eigenlijk zou u minstens vijf dagen per week een 30 tot 45 minuten moeten joggen, power walking, aerobicsoefeningen doen, touwtjespringen… Terwijl u lichaamsvet verbrandt, zal u strakke spieren ontwikkelen in uw benen.

Wil u gewicht kwijtraken, dan is variatie zeer belangrijk. Doe tijdens uw training veel verschillende oefeningen voor je benen. Zo zorg je ervoor dat je lichaam niet gewend raakt aan bepaalde trainingen die ervoor zorgen dat u slanke en mooie benen krijgt. U kan maximaal zes weken lang dezelfde serie oefeningen doen. Doe het vooral niet langer want dat is niet effectief. Om het beste resultaat te behalen, moet u daarna andere oefeningen gaan doen. Of het nu gaat om het verliezen van gewicht of het trainen met het doel om die mooie en slanke benen te krijgen, voldoende water drinken is zeer belangrijk! Het wordt aangeraden om minimaal 1,5 liter water per dag te drinken. Verdeel dit over kleine hoeveelheden gedurende de hele dag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *