Beauty

Meer botox voor mannen

Hoe dan ook de meeste cosmetische procedures worden uitgevoerd op vrouwen, maar meer en meer mannen willen er ook jonger uit zien en zijn bereid om ook de nodige cosmetische behandelingen te laten uitvoeren. Botox behandeling is de meest voorkomende cosmetische procedure die uitgevoerd wordt in de Verenigde Staten. Deze procedure maakt ongeveer 20% uit van alle esthetische ingrepen die uitgevoerd worden en het lijkt erop dat vele van de vrouwen die zo een behandeling krijgen ook hun mannelijke vrienden en familieleden aanmoedigen om het eens uit te proberen.

Een recente studie over Botox behandeling bij mannen toonde aan dat er bij mannen een hogere dosis Botox nodig om het gewenste resultaat te bereiken is dan bij vrouwen. De studie liet ons ook zien dat er bij grotere meer gespierde mannen meer Botox nodig is dan bij slankere types.

Het is mogelijk dat de bedrijven die gewoon zijn om enkel vrouwen te behandelen met Botox een te kleine dosis gaan gebruiken voor hun mannelijke patiënten wat ertoe kan leiden dat de behandeling niet het gewenste resultaat heeft of dat de mannen nog moeten terug komen voor meerdere behandelingen. Mannen die Botox injecties laten plaatsen vragen best eerst even na of hun leverancier al mannen behandeld heeft en goed op de hoogte is van het doseringsverschil tussen mannen en vrouwen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *