Make-up

Top foundations

Vaak wordt het verkeerd begrepen , mensen denken dat foundations, fond te teint of bruine crème er zijn om ons bruiner te maken.Dit is echter niet het geval!
Foundation wordt gebruikt om de gezichtshuid een egale en dekkende tint te geven.Er zijn verschillende foundations, namelijk poederfoundations, vloeibare foundations , pancakes of gekleurde dagcrèmes.

De bedoeling van een foundation is dus om een dekkend en/of corrigerend resultaat te krijgen.
Je neemt het best de kleur van foundation die het dichtst tegen je eigen huidskleur ligt of zelfs een tint lichter. Zeker geen tint donkerder ,hierdoor zou je een onnatuurlijk effect bekomen.
Denk maar aan de ‘oudere mensen’ die je soms over straat ziet lopen met een onnatuurlijk bruin effect! Wrijf de foundation goed open met handen of eventueel een sponsje.De foundation moet een dunne egale laag vormen die op het gehele gelaat onzichtbaar is. Zorg er altijd voor dat je , je oren en je nek meeneemt om geen kleurverschillen de verkrijgen.Wrijf ook goed uit aan de haargrens.
Wil je er nu ietsje bruiner uitzien in de winter dan gebruik je hiervoor een poeder.
Bruine poeder of zonnepoeder breng je aan met een grote borstel en verdeel je ook gelijkmatig over het gezicht.Zo bekom je een natuurlijk en mooi resultaat .

Méér dan comoufleren.
Foundation doet tegenwoordig veel meer dan je oneffenheden camoufleren.Er zijn nog veel extra’s die we kunnen vinden in een make-upflesje.

Matterend : Het je nogal last van een vettige huid en glimeffect.
Dan gebruik je best een foundation die matterend werkt. Deze bevat pigmenten die bestand zijn tegen vocht en die talg absorberen voor een antiglimeffect.

Hydraterend: een hoge concentratie water verfrist je huid zonder ze vet te maken.

Lumineus:Kleine lichtreflecterende deeltjes creëren een glanzende , perfecte finisch.

Voedend: Extra vitaminen en mineralen verzorgen je huid . Geschikt voor de drogere huid.

Transparant : Poeder of crème met een natuurlijke dekking. Je huid wordt egaler , maar behoudt haar eigen textuur.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *