Make-up

Tips voor mooie lippen

Welke vrouw wil er geen mooie, zachte en verleidelijke lippen? Onderstaande tips helpen je om je lippen te verzorgen en zorgen ervoor dat jij en je lippen er fantastisch uitzien.

Om droge velletjes van je lippen te verwijderen bevochtig je eerst je lippen met wat water. Daarna gebruik je een oude tandenborstel om ze met kleine draaiende bewegingen als het ware te scrubben. De doorbloeding zal verbeteren, je lippen krijgen een mooie rode kleur en zullen er voller uitzien. Ten slotte kan je ze best hydrateren met vaseline. Doe dit 1x in de week voor het slapengaan en dan kan de vaseline een hele nacht inwerken en krijg je gladde en superzachte lippen.

Ook lippenstift is belangrijk om je lippen er goed te laten uitzien. Om je lippenstift langer te laten zitten kan je eerst een beetje poeder op je lippen aanbrengen, ze dan omlijnen met lippenpotlood en daarna met je lippenstift verder inkleuren. Lippenpotlood en lippenstift moeten wel dezelfde kleur hebben. Daarna kan je best even happen op een papieren zakdoekje. Zo vermijd je dat er lippenstift op je tanden komt en de laag wordt dunner waardoor je een natuurlijker effect krijgt. Lipgloss, lipbalsem of vaseline geven je lippen dan weer een mooie glans.

Lipgloss of lippenstift in lichte kleuren doen kleine lippen groter lijken. Grote lippen lijken kleiner wanneer je eerst wat foundation op je lippen aanbrengt en dan met lippenpotlood het lijntje net binnen de liprand tekent. Wil je extra volume dan teken je het lijntje net buiten de liprand en gebruik je een lichte kleur lippenstift en lipgloss in midden van je lippen. Het meest sexy deel van je lippen is het stukje huid in het midden van je bovenlip, de zogenaamde cupidoboog, en kan je extra in de kijker zetten door het licht te accentueren met zilver of goudglans.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *