Make-up

Haal meer uit je knalrode lipstick

Vele vrouwen durven zich niet te wagen aan knalrode lippenstift, want als je de lipstick niet netjes aanbrengt, dan geven je knalrode lippen een erg slordige indruk bij de mensen die je ontmoet.

Enkele tips voor je lippenstift:

Tip 1:Bewaar je lippenstift in de koelkast , zo blijft hij langer goed.
Tip 2:Lipstick met een oranje of geelbruine ondertoon doen je tanden geler lijken.Een blauwe ondertoon (in bijvoorbeeld rode of roze lippensticks) heeft een optisch blekend effect.
Tip 3:Test lipstick in de winkel niet op je lippen (wegens onhygiënisch) maar op je vingertop.Deze kleur komt het best overeen met de kleur van je lippen.
Tip 4:Het is belangrijk dat je een lippenpotlood goed kunt slijpen met een puntslijper.
Tip5: Een Lippenpotlood moet kleur- en vormvast zijn en mag niet uitlopen.

Hoe begin je eraan?

Stap 1: Breng ‘s avonds een dikke laag lipbalsem aan zodat die de hele nacht kan inwerken. Nog beter werkt het als je eerst zachtjes met een washandje over je lippen gaat om de dode huidcellen weg te halen.

Stap 2: Je begint met het trekken van een potloodlijntje.
Een potloodlijntje voor je, je lipstick aanbrengt zorgt ervoor dat je lipstick mooi omlijnd is en niet in lijntjes uitloopt. Dit kan vooral het probleem zijn bij een oudere huid.Met een potloodlijntje kan je de vorm van de mond corrigeren. Je kan dus je lippen een mooiere vorm geven.De kleur van het potlood stem je af op de tint van de lippenstift. Je kiest best een potlood in de kleur van je lippenstift , ga nooit voor een donkere tint. Als je dit doet kan je bijvoorbeeld: na het drinken van een koffie,enkel nog een donkere rand hebben staan.
Een potloodlijntje beginnen we bovenaan en trekken we van buten naar binnen.Als je bovenaan de lip bent wordt er vaak de fout gemaakt om deze door te trekken naar de andere kant van de mond.Doe dit niet ! Begin zowel links als rechts van buiten naar binnen.
De meeste vrouwen hebben geen symmetrische lippen.Zo kan je indien nodig aanpassingen maken .Ook onderaan doen we net het zelfde. Stop regelmatig en kijk eens waar je fout zit en verbeter indien nodig.
Vervolgens kleur je de gehele lippen in met je potlood. Een potloodlijntje blijft altijd beter staan dan een lippenstift. Zo voorkom je ook tijdens het drinken van een koffie dat er enkel nog een lippenlijntje blijft staan.

Je kan hier stoppen als je wil maar als je graag dat ietsje meer wilt, volg dan ook de volgende stappen !

Stap 3: Breng de lipstift aan doormiddel van een borsteltje. Hiermee kan je veel preciezer te werk gaan. Doe net hetzelfde als bij het lippenpotlood en werk van buiten naar binnen .
Breng eerst de lippenstift onderaan en in het midden aan.Als het meeste van het product verdeeld is,ga dan langs de randen.Zorg ervoor dat je geen lippenstift op je tanden hebt zitten.Want dit is een afknapper !

Stap 4:Eventueel kan je altijd nog wat gloss over je lippen zetten, zo lijken je lippen voller.
Het beste om vollere lippen te krijgen is de glans op het midden van je lippen aanbrengen.
Ook kan je kiezen voor een matte lipstick , maar deze heeft wel de neiging om je lippen smaller te doen lijken.Ook lijken lippen groter met een lichtere lipstick dan met een donkerdere. Zorg er zeker voor dat je met een donkere lipstick je lippen perfect opmaakt , foutjes vallen extra hard op.Gebruik daarom zeker een lippotlood .

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *