Make-up

Felle make-up kleuren doen je deze zomer stralen

De zomerse dagen volgen elkaar op en dan krijg je wel eens zin in een frisse nieuwe look. Heb je al eens gedacht aan felle make-up kleuren? Make-up is dé ideale manier om eens van look te veranderen zonder daarbij met haarkleuren of nieuwe kapsels te experimenteren. Dit seizoen zijn felle kleuren bijzonder in de mode, zowel in kledij als in make-up. Sterke kleuraccenten worden het best afgewisseld met zacht pasteltinten, zodat het felle niet overheerst. Kies dus niet voor felle oogschaduw, lippenstift en eyeliner, maar ga voor één fel element met een aantal zachtere tinten.

De kleuren fluorescerend roze, kanariegeel, fuchsia en knalgroen zijn dit seizoen niet van de catwalk weg te slaan. Wees er dus snel bij en schaf felle lippenstift, eyeliner of oogschaduw aan. Hou best ook rekening met je haarkleur, oogkleur en huidtype. Niet iedereen staat even goed met fluogele oogschaduw of groene lippenstift. Probeer ook je make-up aan te passen aan je kledij. Een terugkerend kleuraccent kan wonderen doen voor je outfit. Ga dus bijvoorbeeld voor groene oogschaduw en een groene riem.

Je kan de bal niet misslaan deze zomer. Hoe feller, hoe beter. Laat je dus volop gaan en probeer uit wat je staat en wat je beter laat. Experimenteren is het codewoord.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *