Kapsels

Tips om er als bruid prachtig uit te zien (bruidsmake-up, bruidskapsels, gelnagels, …)

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven. Het is dan ook zeer belangrijk dat je er die dag op je paasbest uitziet. In dit artikel vind je alvast enkele tips om er als bruid prachtig uit te zien.

  • Een belangrijk element van je uiterlijk is uiteraard het trouwkleed. Je begint het best zeer vroeg aan de zoektocht naar de jurk, want het kan wel eens moeilijk zijn een kleed te vinden dat 100% je smaak is. Het kleed vormt de basis voor de rest van je look.
  • Voor het bruidskapsel zijn zeer veel mogelijkheden. Koop geregeld een aantal tijdschriften met kapsels en bepaal wat je zou willen. Leg dan een afspraak vast bij de kapper en vraag advies over je gekozen kapsel. Zo kom je niet voor verrassingen te staan op de dag zelf.
  • Voor de bruidsmake-up kun je eveneens de hulp van een professional inroepen. Die kan dan bepalen welke make-up het beste zal passen bij je jurk, je kapsel en je ogen. Leg op tijd een afspraak vast en ga al eens op voorhand een aantal make-upstijlen uittesten.
  • Je nagels kunnen voor het huwelijk ook verzorging gebruiken. Je kan een mani- en pedicure nemen en eventueel voor gelnagels kiezen.

Maak gebruik van deze tips en  je huwelijksdag wordt ongetwijfeld een dag om nooit te vergeten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *