Kapsels

Stijltang: koop niet zomaar

Veel vrouwen maken gebruik van een stijlstang. Vroeger waren wilde, krullende kapsels vooral in de mode, maar nu is vooral stijl haar voor vrouwen met lang haar een streefdoel geworden. Opstandig haar of hardnekkige krullen kunnen onder controle gekregen worden met een degelijke stijltang. Maar koop uw stijltang niet zomaar, want er zijn een aantal zaken waar u maar beter rekening mee kunt houden.

Ten eerste is het zo dat er heel wat stijltangen van lage kwaliteit op de markt zijn. Laat u niet inpakken door de aantrekkelijke prijzen, want slechte stijltangen zullen uw haar vooral beschadigen (zoals dat bijvoorbeeld ook het geval is bij overmatig föhnen). Betaal dus liever iets meer voor kwaliteit. Zo komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Iets anders om niet te vergeten: er bestaan verschillende soorten stijltangen voor de verschillende haartypen. Sommige haartypen kunnen immers meer hitte verdragen dan andere. Ga dus te rade bij een kapper en vraag welk type stijltang het beste past bij uw haartype. Bovendien kan u ook nog kiezen uit verschillende afmetingen. Zorg dat de lengte van uw stijltang overeenstemt met de lengte van uw haar. Dat kan u tenslotte heel wat ongemak besparen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *