Kapsels

Lange kapsels: lang haar

Twijfelt u tussen lang haar en kort haar? Logisch, want lange kapsels en korte kapsels hebben zo elk hun eigen specifieke voor- en nadelen. Zo is lang haar een stuk minder fris dan kort haar, maar het is algemeen geweten dat lange kapsels al altijd iets meer in de mode zijn geweest dan korte kapsels. Met lang haar is het mogelijk om erg veel verschillende, sierlijke kapsels uit te proberen. Er kan geëxperimenteerd worden met de zogenaamde froufrou, er kan gekozen worden voor volle, ronde krullen, enz. Lang haar geeft u dus een zekere bewegingsvrijheid wat creatieve kapsels betreft.

Maar er zijn ook een aantal niet te miskennen nadelen. Het is namelijk zo dat lange kapsels minder lang standhouden. Lang haar moet beter en vaker verzorgd worden dan kort haar. Een sierlijk, lang kapsel kan dus ook tijdrovend zijn. Bovendien is het zo dat het kleuren van uw haren een stuk intensiever is met lange haren.

Wilt u kiezen voor een lang kapsel? Hou dan rekening met de bovenstaande mindere kantjes. Maar als ze voor u geen bezwaar vormen, laat u dan volledig gaan en durf voor een gewaagde coupe kiezen. Uw kapper of kapster kan u vast en zeker enkele leuke voorstellen doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *