Kapsels

Haarmode: hoe volgt u de laatste haartrends?

Haartrends evolueren ongelofelijk snel. Elk seizoen past de haarmode zich aan, en elk seizoen is het voor modebewuste mensen weer zoeken naar een creatieve manier om de laatste trends te volgen. De heersende trends worden voor het overgrote deel bepaald door wat er op de grote catwalks gebeurt, maar ook muzikanten en andere wereldsterren hebben vaak een grote invloed. Denken we maar aan de zogenaamde beehive van Amy Winehouse.

Heeft u het ook soms moeilijk om het bos door de bomen te blijven zien? Laten we even kijken naar de laatste haartrends en de opkomende haarmode. De laatste jaren zijn “nonchalante” kapsels erg in trek. Ook voor komend seizoen zouden al heel wat dergelijke kapsels gespot zijn op de catwalks. Het is echter zo dat dit soort kapsels helemaal niet zo “nonchalant” zijn als ze eruit zien. Er is vaak goed over nagedacht en ze zijn gestyled met hoogwaardige producten. In het land van de haarmode is ‘Het Experiment’ al even koning: wie iets extravagant durft te doen, kan hoge ogen gooien. Zou dat het effect van Lady Gaga zijn? De enige voorwaarde is dat het hele plaatje klopt. Zorg dus dat de keuze voor een bepaald trendy kapsel in overeenstemming is met uw kledingstijl, make-up, enz.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste haarmode en de nieuwste haartrends? Hou dan vooral de catwalks van Parijs, Milaan en andere modemekka’s in de gaten. Kijk ook naar de sterren, maar durf vooral ook zelf te experimenteren. In de moderne haarmode komt het er misschien nog het meest op aan om de trends net niet te volgen en je eigen ding te durven doen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *