Haar

Haar sneller laten groeien

Er bestaan verschillende manieren om het haar sneller te laten groeien en wie combineert kan een versnelling tot drie centimeter per maand bekomen. Wil je dus lang haar voor je huwelijk, na een verkeerde knipbeurt of om welke reden dan ook, onderstaande tips helpen gegarandeerd.

Eerst en vooral kan de juiste voeding bijdragen tot langer haar. onze haren groeien door proteïnes en vitamine B. Een dieet van vlees, eieren, melk aardappelen, paddestoelen, bananen, noten en alle andere voedingsmiddelen die ruik zijn aan proteïnes en vitamine B is dus zeker aan te raden. Daarnaast is een glas brandnetelthee op zijn tijd, rijk aan kiezelzuur, goed om je haargroei een boost te geven.

Wanneer de zon komt piepen, is het de moeite om al deze lekkernijen buiten te consumeren. Ook vitamine D bevordert de haargroei en zonlicht is dus een natuurlijke balsem voor het haar.

Wie voor de repelsteeltje lengte wil gaan, zal moeten masseren. Rozemarijn, appelazijn, saliethee, aloë vera, lavendelolie, knoflook en uien kunnen allemaal een plaats op het rek krijgen naast onze shampoo. Afwisselend of in combinatie te gebruiken zijn deze producten de droom van ieder die een lange haardos wenst. Wie bovendien graag lekker ruikt, kan best een weloverwogen keuze maken.

Natuurlijk is een goede algemene verzorging van het haar de basis voor een goede haargroei, maar wie dat combineert met bovenstaande tips komt zeker niet bedrogen uit.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *