Beauty

Feestelijk met gelnagels

Gelnagels worden gemaakt van een doorzichtige gel die gehard wordt onder een UV-lamp. In tegenstelling tot bij acrylnagels komen er bij gelnagels minder storende geuren vrij. Gelnagels zijn zacht en flexibel. Dit zorgt voor een aangenaam draagcomfort. Gelnagels bieden bovendien heel wat decoratieve mogelijkheden. Zeker meer dan acrylnagels.

Gelnagels zijn in en we zien dat meer en meer nagelstilisten voor gelnagels kiezen. Maar hoeveel kosten gelnagels nu? Voor professioneel geplaatste gelnagels betaalt u gemiddeld zo’n 70 euro.
Vraagt uw styliste minder? Dan is ze ofwel een goede vriendin of bestaat de kans dat ze met minderwaardige producten werkt. Let hier goed voor op. Elke drie weken moeten de gelnagels worden bijgewerkt. Dat kost al vlug 40 euro per beurt. Het is ook mogelijk om decoratie op de gelnagels te laten aanbrengen. Hiervoor betaalt u slechts 1 à 2 euro per nagel.

Gelnagels geven uw handen een feestelijke look. Let op bij het poetsen! Vermijd agressieve chemische producten en draag bij voorkeur rubberen handschoenen. Hou uw gelnagels mooi en soepel door dagelijks een nagelriemolie aan te brengen op de gelnagels.

Wilt u er vanaf? Verwijder dan vooral nooit zelf uw gelnagels. U kunt uw echte nagel onherroepelijke schade berokkenen. Komt er een gelnagel los, laat hem dan zo snel mogelijk herstellen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *