Beauty

Beauty tips

We zochten voor jouw enkele beauty tips die je kunnen helpen bij bepaalde schoonheidsproblemen. De beauty tips helpen je om bepaalde zaken te voorkomen of op te lossen en indien dat niet nodig is kan je nog altijd het foutje proberen te verbergen.

Scrubben !

Het geheim van een stralende huid blijft scrubben. In de winter is je huid droger , dus scrub liever niet vaker dan twee keer per week.Door het scrubben worden je benen zachter en gladder. Trakteer jezelf elke dag op een massage met een lichaamsborstel.Masseer je droge huid in grote stroken van je tenen tot je schouders.Besteed extra aandacht aan je rug omdat daar meer onzuiverheden zitten.

Oogverblindende benen

Ga je bij een avondje uit voor blote benen onder een jurk? Scrub eerst je benen en breng dan een lotion. Er zijn verschillende soorten lotions.Glanslotions of lotions met een glinstering bv: met een gouden glans erin.Deze zijn ideaal voor een avondje uit.Als je toch nog storende adertjes of vlekken hebt , kun je ze verdoezelen met en beetje foundation.Er bestaan speciale lichaamsfoundations,Maar je kunt net zo goed het exemplaar gebruiken dat je normaal op je gezicht doet. Zo zullen je benen er helemaal tiptop uitzien !

Verwendouche

Het beste is je douche afsluiten met koud water. Het is heel goed voor je huid en ook voor het voorkomen van bv:spataders. Hou je douche kort want water geeft een uitdrogend effect. Gebruik daarom het best een hydraterende douchemelk.Deze bevat geen zeep en hydrateert je huid zes uur lang.

Doe de borstlift

Een duizelingwekkende decolleté is de ultieme troef. Heb je dus last van verslapte borsten.
Doe dan deze oefening; hou je handen ter hoogte van je borst 15 tellen stevig tegen elkaar gedrukt en herhaal 3keer per dag.Smeer na elke douchebeurt een verstevigende bodylotion aan.
Deze is verstevigend , maakt gladder en hydrateert.

Prachtige lokken

Droom jij ook van mooie prachtige lokken ?
Wel dan .Na de shampoo droog je, je haren even af of wring je ze een beetje uit zodat het meeste water weg is. Vervolgens breng je een goede conditioner of een masker aan. (Een masker is intenser dan een conditioner)
Een conditioner vanuit de supermarkt is bijna even goed dan die van bij de kapper.
Alleen zijn de producten uit de supermarkt zo gemaakt dat je er veel meer moet van gebruiken. Een product van de kapper is dus meer geconcentreerd.
Je droogt best je haren even af , zodat het product veel beter in de haren kan dringen.Als je haar nog nat is , is het mogelijk dat het meeste product er gewoon af drupt.Best laat je de conditioner enkele minuten indringen.Als je het direct afspoelt heeft het immers geen tijd om in te dringen. Ben je gehaast of heb je helemaal geen zin om te zitten wachten.Geen probleem! Doe de conditioner of masker op je haar en steek je haar vast. Best kan je gewoon jezelf klaar maken of al je make-up aanbrengen en heeft je haar best de kans om het product op te nemen. Vervolgens spoel je het gewoon uit boven je bad of douche. Wie durft , kan het maskertje ook de hele nacht laten inwerken.Dit is aan te raden bij mensen met extreem droog haar.

Stralende huid

Een stralende,gave huid bekom je enkel als je regelmatig je huid reinigt.
Reinig je huid grondig ‘s morgens en ‘s avonds voor het slapen gaan.
’s Nachts moet je huid kunnen ademen en met een laag make-up erop, kan je huid dit dus niet doen. Een hydraterende lotion kan ook nooit geen kwaad. Ook kan je een serum aanbrengen onder je gebruikelijke producten. Een antirimpel serum,hydraterend serum .. de keuze is groot. Gebruik ook voor je, je make-up aanbrengt een verzorgende dag crème. Zo heeft de foundation minder kans om diep in je huid binnen te dringen.

Zonnige gloed

Als je naar een feestje wilt en je wil er overal wat bruiner uitzien , zou je liefst een minitrip naar de tropische eilanden boeken.Maar als dat niet tot de mogelijkheden behoort , bezorgt een zachte zelfbruiner je toch diezelfde gezonde gloed. Ruil je bodylotion gewoon om voor eentje met een vleugje zelfbruiner. Binnen de vijf dagen heb je een mooi bruin tintje.

Vergeet vooral je voeten niet

Vaak krijgen onze voeten geen aandacht, we zouden ze nochtans heel dankbaar moeten zijn.
Ze dragen heel de dag ons lichaamsgewicht , en zitten vaak opgesloten in schoenen.
Dus vergeet ze niet ! Ideaal is VOOR je in je bad gaat je voeten eens te raspen tegen de eelt.
Ook na het bad kan je een verzorgende voetcrème aanbrengen. Deze helpt tegen droge voeten en eelt.

Blozende wangen

Wist je dat een roze oogschaduw of een blush net het zelfde zijn ?
Ze worden gewoon in 2verschillende pakketjes gestoken omdat we 2producten in plaats van 1 zouden kopen.Gebruik gewoon voortaal je roze oogschaduw als blush voor op de wangen !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *