Beauty

Anti-aging

Wie wil er nu niet tien jaar jonger uitzien? U toch ook? Feit is wel, we worden allemaal ouder en dat is er in de meeste gevallen ook aan te zien. Anti-aging zorgt er eigenlijk voor dat het verouderingsproces wordt afgeremd. En dit dankzij heel wat wetenschappelijk onderzoek. Let wel op, anti-aging draait om het vertragen van het verouderingsproces, niet om het stoppen ervan. Het verouderingsproces kan enkel expliciet worden omgekeerd aan de hand van plastische chirurgie. Anti-aging is niet enkel belangrijk voor het welzijn van de huid, maar ook voor de gewrichten, het hart, het zenuwstelsel en de bloedvaten. Ook de inwendige mens moet worden verzorgd. Dit heeft een aanzienlijke invloed op onze levenskwaliteit en levensverwachting.

Anti-aging begint vooral bij uzelf. Een gezonde en evenwichtige voeding speelt hierbij een essentiële rol. En ook lichaamsbeweging is onmisbaar in dit proces. Al in de jaren ’60 werd aangetoond dat regelmatig langdurig bewegen bijzonder goed is voor ons gestel. Meer bepaald voor onze bloedvaten. Kort en krachtig trainen is dan weer goed om onze spiermassa op te bouwen.

Op vlak van voeding werd al in 1930 aangetoond dat een minimale kwantiteit en een maximale kwaliteit de beste benadering is om aan anti-aging te doen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *